tnet trade autóalkatrészek, ablaktörlõ lapátok,Master Sport,kipufogók,katalizátorok,rezgéscsövek,felszerelési cikkek,gyertyakulcsok,hátsólámpák,prizmák,dugaljak,dugvillák,futómûalkatrészek,Nagares relé,lengéscsillapítók,kuplungtárcsák,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész autóalkatrész,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
TNET-TRADE autóalkatrész webáruház
TNET saját import
alkatrészek,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
autóalkatrész akciók
szolgáltatásaink
Tnet-trade elérhetõségek
TNET-TRADE KFT
Letöltés
autóalkatrész webshop, online áruház,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
skype tnettrade

Cégünk GOP-2008-2.2.1 pályázat keretében
vállalatirányítási rendszer bevezetését hajtotta végre az Európai
Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával.

ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
banner_2

Saját import => Felszerelési cikkek

Több éve sikerrel forgalmazzuk az általunk gyártatott króm-vanádium szerszámacélból készült gyertyakulcsokat. Ezek minősége és használati értéke akár a szerviz műhelyekben történő használatot is lehetővé teszi. Kedvező árszínvonala miatt minden garázsban ott a helye.

Méretválaszték:
      Ø14mm-es rövid szárú (195mm) kivitel: jellemzően francia járművekhez (Clio, Thalia, stb...),
      Ø16mm-es rövid szárú (195mm) kivitel, 
      Ø16mm-es hosszú szárú (380mm) kivitel,
      Ø21mm-es rövid szárú (195mm) kivitel.
 
Jellemzők: Króm-vanádium szerszámacélból készített kivitel. A fejrész a profi műhelykulcsoknak megfefelelő lekerekített sarkokkal rendelkezik. A kulcsnyílás mérete a fejbe van préselve.

Csomagolás: A kulcsok EURO lyukas színes kartonpapírral zárt átlátszó fólia tasakban vannak. Egy kartonban minden típusból 50db van.

2.1 B típusú műanyagdobozos mentőláda

DIN 13164 típusú mentőláda kiegészített tartalommal. A kiegészítés tartalmazza az összes lényegi eltérést a magyar MSZ13553 szabványtól, így van benne: • lélegeztető maszk • sebészeti szájmaszk • 4db biztosítótű • 4db alkoholos törlőkendő • és fertőtlenítő folyadék. Az összeállítás megfelel a 6/1990.(IV.23.)KöHÉM rendelet 106.§ követelményeinek.

Minden csomagnak két szavatossági ideje van:
 • steril kötszerek felhasználhatósága:          5 év,
 • fertőtlenítő folyadék felhasználhatósága:  3 év.
A Magyarországon megszokott méretű (255mm x 165mm x 78mm) műanyag dobozok kívül csak magyar nyelven fehér színnel vannak feliratozva. Gyűjtőcsomagolása: 10db / fóliazsák.
Cikkszáma: BD

.

2.2 A típusú "motoros" gyöngyvászontasakos mentőláda

DIN 13167 szabványú motoros elsősegélynyújtó felszerelés, kiegészítve fertőtlenítő folyadékkal. Az összeállítás megfe-lel a 6/1990.(IV.23.)KöHÉM rendelet 106.§ követelménye-inek.

Minden csomagnak két szavatossági ideje van:
      • steril kötszerek felhasználhatósága:          5 év,
      • fertőtlenítő folyadék felhasználhatósága:  3 év.

A csomag esztétikus zipzáras, akár övre is csatolható kivitelű. A magyar nyelvű útmutató a tartalomjegyzékkel és a szavatosságokat feltűntető határidőkkel a hátoldalra van fóliázva.

A gyöngyvászontasak mérete: 160mm x 110mm x 50mm.

Cikkszáma: TK DIN Mini

.

2.3 B típusú gyöngyvászontasakos mentőláda

DIN 13164 szabványú B típusú elsősegélynyújtó felszerelés, kiegészítve fertőtlenítő folyadékkal. Az összeállítás megfelel a 6/1990.(IV.23.)KöHÉM rendelet 106.§ követelményeinek. Alkalmazható személy és tehergépjárművekhez.

Minden csomagnak két szavatossági ideje van:
 • steril kötszerek felhasználhatósága:          5 év,                                        .
 • fertőtlenítő folyadék felhasználhatósága:  3 év.

Az egységcsomag zipzáras gyöngyvászon kivbitelű. A hátoldalán tépőzárcsíkokkal, melyek lehetővé teszik egyes bolyhos típusú csomagtérborításokhoz való rögzítést.. A magyar nyelvű útmutató a tartalomjegyzékkel és a szavatosságokat feltűntető határidőkkel a hátoldalra van fóliázva.

A gyöngyvászontasak mérete: 220mm x 130mm x 60mm.                                                                         Cikkszáma: DIN Material

2.4 B típusú mentőláda + elakadásjelző háromszög szett

DIN 13164 szabványú B típusú elsősegélynyújtó felszerelés, kiegészítve fertőtlenítő folyadékkal. Az összeállítás megfelel a 6/1990.(IV.23.)KöHÉM rendelet 106.§ követelményeinek. Alkalmazható személy és tehergépjárművekhez.

A KOMBI gyöngyvászon táska alsó zipzáras részében műanyag dobozos E jeles (E4)27R elakadásjelző háromszög van.

Minden csomagnak két szavatossági ideje van:
 • steril kötszerek felhasználhatósága:          5 év,                                        .
 • fertőtlenítő folyadék felhasználhatósága:  3 év.

Az egységcsomag dupla zipzáras gyöngyvászon kivitelű. A hátoldalán és az alján tépőzárcsíkokkal, melyek lehetővé teszik egyes bolyhos típusú csomagtérborításokhoz való rögzítést.. A magyar nyelvű útmutató a tartalomjegyzékkel és a szavatosságokat feltűntető határidőkkel a hátoldalra van fóliázva.

A gyöngyvászontasak mérete: 440mm x 130mm x 50mm.                                                                                  Cikkszáma: KOMBI

 .

Kínálatunkban szereplő PVC csövek lenyel gyártó termékei. Olaj és benzinálló kivitelűek, színük világoskék áttetsző. A 3 és 4mm-es belső átmérőjű csövek 1mm-es falvastagsággal, a többi méret 1.5mm-es falvastagsággal kapható.

 Megkönnyíti a forgalmazást a Ø4mm feletti méretek azonosíthatósága a csövek hosszirányú feliratozása folytán.

Csomagolás:
.
A PVC csövek 25 méteres tekercsekben vásárolhatóak meg. A tekercsek d4mm feletti méretektől zsugorfóliázva vannak egyesével.
.
Méretválaszték:
Ø mm x 25 méter
Ø mm x 25 méter
Ø mm x 25 méter
Ø mm x 25 méter
Ø mm x 25 méter
Ø mm x 25 méter
Ø 10 mm x 25 méter
Ø 12 mm x 25 méter
Ø 14 mm x 25 méter
Ø 16 mm x 25 méter

 

Olyan elakadásjelző háromszöget kínálunk ügyfeleinknek, mely kiemelkedő minősége mellett funkciójának megfelelően használható is. Lába vékony rugóacél, a nagyobb elhaladó járművek menetszele ellen nem árt lesúlyozni. Ezt a kellemetlenséget azonban rendkívül kis tárolási mérete ellensúlyozza. Tárolódoboza praktikus kétrészes széthúzható műanyag doboz, melynek méretei az alábbi kép szerintiek.

 

Az elakadásjelző háromszög rendelkezik európai jóváhagyási jellel, és az ezt igazoló dokumentumokkal:

 

5.1 Fekete rendszámtartó - INTENSE

Kimagaslóan jó minőségű, időjárásálló műanyag rendszámtartó, melyből nem fog a sarok törése miatt kiesni a rendszámtábla. A rendszámtáblát kiesés ellen az egy darabból álló alsó műanyag léc biztosítja, így a kis méretű biztosító elemek elmaradása miatt sem kell aggódni. A biztosító lécet 3db kitörhető híd "rendeli hozzá" a rendszámtábla tartóhoz a felhasználásig. Beszereléskor ezek feleslegesek és könnyen kitörhetőek.

5.2 Króm front - Karbon front rendszámtartó - HP FILM

KRÓM FRONT KARBON FRONT

HP film technológiájú rendszámtartók. Alapjuk a jó minőségű, rugalmasságú és időjárásálló INTENSE rendszámtartó, melyre egy speciális hőkötésű filmréteggel viszik fel a mintázatot. A KRÓM FRONT esetében a kinézet teljesen megfelel a valójában krómozott rendszámtábláknak, de attól jobban bírja az igénybevételt, így a nagynyomású mosást is. A mintázat csak a rendszámtartó homlokfelületén jelenik meg. A HP típusok jól illeszthetőek a jármű optikai megjelenéséhez.

5.3 Ezüst festett rendszámtartó

Azokban az esetekben ajánljuk, amikor a tisztán fekete rendszámtábla tartó helyett esztétikusabb megjelenésű lenne egy, a frontfelületeken esüst színűre festett kivitelű rendszámtartó, de fontos az alacsony ár is. A keret jó minőségű lengyel gyártmány. A rögzítése lejjebb a felszerelése pontban leírtak szerint.

5.4 STICKERBOMB hidrofóliázott rendszámtartó

... egyelőre ezt a típust csak a népszerű "matrica bomba" (STICKERBOMB) kivitelben forgalmazzuk.

A rendszámtábla technológia területén a hirdografikus nyomtatás a népszerűség és az excluzivitás lehetősége. A hidrografikai nyomtatás lehetővé teszi a keret teljes felületén megjelenő egyedi mintázat kialakítását.
A hidrografikai technológiával készült keretek különösen azoknak az ügyfeleknek ajánlottak, akik szeretnének autójukon valami nagyon egyedit, a megszokottól nagyon eltérőt alkalmazni a látvány érdekében.

Az így készült rendszámtartók az autófesték ellenállásával rendelkeznek. Nagyon tartósak, bírják a magasnyomású mosást és a hőmérséklet jelentős ingadozását.

 

 Felszerelés
A rendszámtáblakeretnek nincsenek apró, a csomagból kieső rögzítőelemei. A felszerelés menete az alábbi:
A keret hátlapját és a rögzítőlécet 3db öntött híd rögzíti, amit az (1) jelzés mentén sorjamentesen és esztétikai károsodás nélkül le lehet törni. A keret hátlapját rögzíteni kell a járműre. Ezután a (3) jel mentén be kell akasztani a rendszámtáblát a helyére, majd a rögzítőléc (2) jelű végét szintén a (3) jel szerint beakasztani, végül a (4)  jel szerinti kis műanyag tornyokat (3db) bepattintani.

Csomagolás: Az azonos típusú rendszámtábla tartók 50 darabonként (nem páronként) vannak egy kemény kartondobozban. A HP Film és a hidrofóliás típusok a mintás felületet védő egyszerű fóliatasakban vannak.

.

 

 

 

Vontatóköteleink nagy teherbírásúak, és „U” alakú csavaros rögzítésű kengyellel vannak ellátva. Az U kengyel meggátolja a kötél kiakadását.

 

Rendelhető kivitelek:

2.5 tonna és 3.0 tonna teherbírással.

 

Csomagolás:

A képen látható módon eurolyukas papír fejléccel.

Egy kartonban 50 darab van.

.

Téli időszakra ajánljuk kiemelkedő minőségű rézbetétes jégkaparóinkat, melyek gumi lehúzóéllel is rendelkeznek. Többféle típusváltozatban forgalmazzuk: a rövidnyelű típust személyautókhoz, míg a hosszúnyelűt nagyobb szélvédőmérettel rendelkező autótípusokhoz és haszonjárművekhez ajánljuk. Színválaszték: piros – sárga – narancs.

 

 

 

Gyakran felmerül ügyfeleink részéről, hogy a rézbetét megkarcolja a szélvédőt. Teszteltük a jelenséget egy teljesen jégmentes előbb száraz, majd vizes szélvédőn és közönséges ablaküvegen is. Karcosodást nem tapasztaltunk. Télen viszont a jégbe fagyott por és egyéb az utakról felkerült kemény szemcsék intenzív eltávolításkor karcolhatják a szélvédőt. A műanyagélű kaparók ugyanúgy karcosodást okozhatnak ilyen körülmények között, csak azokkal nehezebben lehet az odafagyott jeget eltávolítani.

Javaslatunk: A legjobb eredményt a rézbetétes jégkaparót jégoldóval kombinálva érhetjük el. Az általunk kínált masszív és kedvező árszintű típus gumiélével tisztára is „húzható” a szélvédő.

.

 

 

 

Az általunk kínált vonóhorogkupakok a legelismertebb kivitelű dugaljakat és dugvillákat gyártó lengyel DUNAJ cég termékei.

 

  

Anyaga: gumi.

Nagyon esztétikus és masszív kivitel. Belseje a jobb használhatóság érdekében bordázott. Jól kézre áll.

Kitűnően illeszkedik a szabványos Ø50mm-es vonógömbre.

 

Anyaga: műanyag.

Nagyon esztétikus és masszív kivitel. A jobb használhatóság érdekében kívül fogófelülettel ellátva. Kitűnően illeszkedik a szabványos Ø50mm-es vonógömbre.

3. Anyaga: gumi.

Esztétikus kivitel, masszív, lapos keresztmetszetű akasztófüllel.

Színválaszték: fekete színben kapható.

(a képtől eltérően!)

 

 

 

Multifunkciós LED lámpa, az alábbi funkciókkal:

• LED elemlámpa
• LED villogó figyelmeztető fény
• üvegtörő kalapács
• mágneses talp, karcvédő felülettel
• biztonsági övek elvágására szolgáló késbetét
A lámpát a működtetéséhez szükséges 2db 1,5V-os AA elemmel szállítjuk.
A lámpa CE minősítéssel rendelkezik.
Minden gépjármű hasznos kiegészítő tartozéka, esetleges probléma esetén pedig jó segítség.
Egyik kapcsoló a lámpát, a másik a figyelmeztető fényt működteti.

 

sitemap - honlaptérkép
FutureWebDesign - weblapkészítés honlapkészítés webdesign tnet trade autóalkatrész kereskedés - elérhetõségek