tnet trade autóalkatrészek, ablaktörlõ lapátok,Master Sport,kipufogók,katalizátorok,rezgéscsövek,felszerelési cikkek,gyertyakulcsok,hátsólámpák,prizmák,dugaljak,dugvillák,futómûalkatrészek,Nagares relé,lengéscsillapítók,kuplungtárcsák,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész autóalkatrész,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
TNET-TRADE autóalkatrész webáruház
TNET saját import
alkatrészek,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
autóalkatrész akciók
szolgáltatásaink
Tnet-trade elérhetõségek
TNET-TRADE KFT
Letöltés
autóalkatrész webshop, online áruház,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
skype tnettrade

Cégünk GOP-2008-2.2.1 pályázat keretében
vállalatirányítási rendszer bevezetését hajtotta végre az Európai
Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával.

ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
banner_2

Saját import => Utánfutó elektromos csatlakozók és kiegészítők


Cégünk több éve forgalmazza a lengyel Dunaj gyártmányú műanyag házba szerelt utánfutó, lakókocsi és vontatmánycsatlakozókat. A termékek kedvező ár melletti magas műszaki színvonala a termékcsoport piacvezetőjévé tette a gyártmányt, melynek legfőbb előnyei:

  • Masszív, zárt műanyag ház minden típusnál, mely lehetővé teszi az időjárással és a korrózió miatti érintkezési meghibá-sodásokkal szembeni nagyobb ellenállóképességet.
  • A masszivitás kiterjed a dugaljzat fedelére is. Felnyitáskor nincs a felhasználónak az az érzése, hogy bármely pillanatban letörhet a fedél.
  •  Az érintkezők rézvillái  kereszthornyos bemetszéssel rendelkeznek a stabil villamos érintkezés érdekében.
  • Az alapkivitelű gyártmányokon túl vannak növelt minőségű kivitelek. Ezek extrém merev házzal és fedéllel rendelkeznek. Hátlapjuk jó minőségű gumiból készül és egybeintegrált a kábelkivezetéssel. A fedélben is gumi tömítés van, így a korróziónak különösen ellenáll ez a típus. 
  •  A gyár termékei között megtalálhatóak az eltérő szabványokon alapuló 7 és 13 pólusú csatlakozások összekötését lehetővé tevő adapterek is.

 

1. Dugvilla – műanyag (7 pólusú)                                                 gyári cikkszáma:  200.010

7 pólusú dugvilla.  A legkedvezőbb ár/érték aránnyal rendelkezik.         A képen a 2009-es új fejlesztés látható!

Masszív, jó fogófelüttel ellátott dugvilla. A kábelkivezetésnél kúpos gumigyűrűtömítés van. A legújabb fejlesztésű 2009-es modell csavarok nélkül szerelhető, nincs két félből álló elem. Ez a konstrukció rendkívül masszív, jól bírja a az üzem közbeni ki/be húzásokból álló igénybevételt. DIN/ISO1724 szabványú.

 

2. Dugaljzat – műanyag (7 pólusú)    2008-as változat               gyári cikkszáma:  100.010

7 pólusú dugaljzat.   -   A legkedvezőbb ár/érték aránnyal rendelkezik.                           DIN/ISO1724 szabványú.

A jól bevált zárt hátuljú standard dugaljzat 2008-as változata. Jellemzői: masszív PP ház, fedélbe integrált gumi-tömítés, hosszabb rugó, ami évek múlva sem törik le. A hátlapja műanyag, ami 180 fokban elforgatható. Ezzel a gyári kivágás külön munka nélkül átrendezhető tetszés szerint alulra vagy felülre.

 

 3.1 Dugaljzat – vízhatlan, erősített - oldalsó kivezetéssel         Gyári cikkszáma:  102.010

7 pólusú dugaljzat

Erősített kivitelű ház és fedél, tiszta gumi hátlappal, a hátlaphoz integrált kábelkivezetővel.
A fedélben is gumitömítés van, mely a hátlappal együtt zárt fedél mellett teljesen víz és páramentesen tartja a dugaljzat belsejét. DIN/ISO1724 szabványú.

 

3.2 Dugaljzat – vízhatlan, erősített –centrális kivezetéssel     gyári cikkszáma:  102.030
7 pólusú dugaljzat.  - DIN/ISO1724 szabványú.

Erősített kivitelű ház és fedél, tiszta gumi hátlappal, a hátlaphoz integrált kábelkivezetővel. A fedélben is gumitömítés van, mely a hátlappal együtt zárt fedél mellett teljesen víz és páramentesen tartja a dugaljzat belsejét. A centrális gumihátlap nérete:

 

4. Vonóhorog kupakok
  gyári cikkszáma: 500.010

Anyaga: gumi.
Nagyon esztétikus és masszív kivitel. Belseje a jobb használhatóság érdekében bordázott. Jól kézreáll.
Kítűnően illeszkedik a szabványos átm. 50mm-es vonógömbre.

  gyári cikkszáma: 501.010

Anyaga: műanyag.
Nagyon esztétikus és masszív kivitel. A jobb használhatóság érdekében kívül fogófelülettel ellátva. Kítűnően illeszkedik a szabványos átm. 50mm-es vonógömbre.

 

 

Gyári cikkszáma: 502.010 SREBRNE  

 Ez a vonóhorog kupak puha PVC alapanyagú, vonóhorogra akasztható kivitel. Minősége a DUNAJ gyártmányoknál megszokott igényes kivitel.

Ajánljuk mindenkinek, aki gyakran vontat a járművével. Így a gyakori vonófejkapcsolások alkalmával nem fog elveszni a vonóhorog kupak.

Az akasztó fül része masszív, bírja az üzem közbeni igénybevételeket.

 

5.a Dugaljzat – 13 pólusú műanyag                                                 gyári cikkszáma:  D130

 

13 pólusú dugaljzat.

 Igen masszív, vízhatlan kivitel.
A fedelében is gumi tömítés van. Csak a bal oldali képen látható centrális gumi hátlappal készül.

ISO11446 szabványú.

 

5.b Dugvilla – 13 pólusú műanyag                                                gyári cikkszáma:  ST13/1
13 pólusú dugvilla.  ISO11446 szabványú.

Igen masszív kivitel.  A képen látható kerek talp a dugalj fedelének támasztására szolgál.

 


 

5.c Adapter 13/7 (átalakító 13-ról 7-pólusra)                               gyári cikkszáma:  KU137-X

 

          

Ez az adapter lehetővé teszi, hogy a 13 pólusú dugaljzattal felszerelt járműhöz a hazai gyakorlatban elterjedt 7 pólusú dugvillával rendelkező utánfutót vagy lakókocsit csatlakoztassunk.    ISO11446 ==> DIN/ISO1724

5.d Adapter 7-pólusról 13-ra (pl. nyugati lakókocsihoz)            gyári cikkszáma:  K7/13-XX
A nálunk szokásos 7 pólusú rendszerhez lehet csatlakoztatni vele a 13 pólusú dugvillával rendelkező nyugati rendszerű utánfutót, lakókocsit (ezeken általában 13 pólusú dugvilla van).

DIN/ISO1724 ==> ISO11446 

Vezeték hossza: 60cm.

 

6.1 Vezeték gyorscsatlakozó                                                         gyári cikkszáma:  400.010
Elektromos csatlakozások gyors megvalósítására szolgáló kötőelem, mely jól ellenáll az időjárási viszonyoknak. Elektromos kontaktust megvalósító eleme 0,8mm-es vastagságú sárgaréz lemez. Burkolat anyaga: PP.

Alkalmazása:

Kábelércsatlakozások kialakítása a szigetelőréteg eltávolítása nélkül 0,5…2,5mm2 kábelkeresztmetszet esetén.

 

Csomagolás:

·         Minden termék (az adapterek kivételével) 100 db-os gyűjtőkartonba van csomagolva.

 

sitemap - honlaptérkép
FutureWebDesign - weblapkészítés honlapkészítés webdesign tnet trade autóalkatrész kereskedés - elérhetõségek