tnet trade autóalkatrészek, ablaktörlõ lapátok,Master Sport,kipufogók,katalizátorok,rezgéscsövek,felszerelési cikkek,gyertyakulcsok,hátsólámpák,prizmák,dugaljak,dugvillák,futómûalkatrészek,Nagares relé,lengéscsillapítók,kuplungtárcsák,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész autóalkatrész,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
TNET-TRADE autóalkatrész webáruház
TNET saját import
alkatrészek,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
autóalkatrész akciók
szolgáltatásaink
Tnet-trade elérhetõségek
TNET-TRADE KFT
Letöltés
autóalkatrész webshop, online áruház,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
skype tnettrade

Cégünk GOP-2008-2.2.1 pályázat keretében
vállalatirányítási rendszer bevezetését hajtotta végre az Európai
Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával.

ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
banner_2

Saját import => Kipufogók

A T-NET Trade KFT. közvetlen gári importból biztosítja ügyfeleinek a személy és kisteherautók kipufogó rendszer elemeit, melyek a lengyelországi telephelyű POLMOstrów gyártó termékei.

Az általuk gyártott termékek kiemelkedő ár/érték aránnyal valamint a legtöbb konkurrens terméktől eltérően vastagabb tűzialumíniumozott Thyssen-Krupp acéllemezből készülnek.

Termékjellemzők

 
Típusválaszték:

Kínálatunkban 90%-os lefedettséggel megtalálhatóak a német, olasz, francia, és kelet-európai autómárkák kipufogódobjai és kipufogócsövei. A hazai gyártású Suzukihoz a Swift változatain túl a Wagon R és Ignis modellekhez is kínálunk dobokat. A távolkeleti modellek közül 90%-os lefedettséggel kínálunk kipufogókat a Daewoo típusokhoz, továbbá a Mazda, Honda, Nissan, Toyota legelterjedtebb típusaihoz.

Gyártástechnológia:

• A kipufogódobok héjszerkezetét és belső elemeit a német Thyssen-Krupp által gyártott 1,2mm vastag tűzialumíniumozott acéllemezből készítik. A legtöbb gyártó ennél véknyabb, általában 0,8-1,0mm-es lemezeket alkalmaz. Ez a különbség teszi a POLMOstrów gyártmányokat masszívabbá, hosszabb élettartamúvá és a rezonanciajelenségekkel szemben ellenállóbbá. A tűzialumínium bevonat időjárásálló, emellett a festési eljárások teljes melőzése miatt környezetvédelmi szempontból is jobb.

• A megfelelő hangtompításért felelős belső furulyát a gyár egy speciális korcoló automatával hegesztés nélkül készíti el. Ezzel a technológiával a termék ellenállóbb a dobot belülről érő korróziós hatásoknak. Gyártástechnológiában alkalmazott bélésanyagként megfelelő minőségű és mennyiségű bazaltgyapotot alkalmaznak.

• A gyár innovatív hozzáállásának köszönhetően élen jár a „héjas” kivitelű kipufogódobok (az alábbi kép két szélén látható kivitelek is ilyenek) fejlesztésében, melyet saját szerszámfejlesztő és gyártó részlege végez, így az utángyártott alkatrészek piacán elsők között tud jelen lenni az ilyen jellegű igények kielégítésében.

• A gyár vevőközönség iránti elkötelezettségét erősíti, hogy a bonyolultabb szerkezetű és kiemelten „népszerű” autótípusok kipufogódobjait ajándék polírozott saválló acél kipufogó véggel látja el (mint az alábbi képen). 

Termékminősítés:

A T-NET Trade KFT a POLMOstrów teljes termékpalettájára rendelkezik magyarországi minősítőjellel mindhárom kipufogódob kategóriában (elsődobok, középdobok, hátsó kipufogódobok). A gyártó termékpalettájának 60%-ára rendelkezik európai jóváhagyási jellel (ebben is élen jár a kategóriabeli gyártók között).

 

A megfelelő kipufogódob kiválasztása:

• A szükséges kipufogódob kiválasztása a honlapunkról is letölthető katalógusprogram segítségével lehetséges. A kiválasztott cikkszámot az alkatrészek menüpont szótöredék ablakába írva ellenőrizhető az aktuális ár.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a még sokak által használt papírkatalógus nagyon sok fontos modellhez nem tartalmaz kipufogódobot, valamint sok helyen cikkszámváltozás történt. Javasoljuk a katalógusprogram használatát, melyet a gyártó folyamatosan fejleszt. Ennek eredményeképpen jó minőségű fotók szerepelnek a programban, melyek kiváló azonosítást tesznek lehetővé a sematikus vázlatokkal szemben.

 

Vásárlási lehetőségek:

Kiskereskedelmi ügyfeleinket jelentős raktárkészletünkből tudjuk kiszolgálni cégünk telephelyén a Tisszavasvári, Petőfi u. 26. szám alatt. Különleges esetekben futárszolgálattal van lehetőség nem helyszíni vásárlásra is. Erről a lehetőségről kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon a 42/520-181 telefonszámon.

Viszonteladói ügyfeleinknek rendelkezésére áll:

• helyszíni kiszolgálás soron kívül,

• terítőjáratunk által történő árukiszállítás,

• futárszolgálattal kiszállított árurendelés.

Szállítási feltételekről bővebben a szolgáltatások menüpontban olvashat.

Természetesen a helyes kiválasztásban ügyfélszolgálatunk minden esetben az Önök rendelkezésére áll, akár referenciaszámok alapján is (Bosal, Walker, más lengyel gyártók cikkszámai) segítünk az azonosításban.

 

Kipufogókatalógus használata:

A kipufogókatalógus használatával kapcsolatban kérjük tájékozódjon a jobb oldali kipufogókatalógus használata bannerre kattintva.

sitemap - honlaptérkép
FutureWebDesign - weblapkészítés honlapkészítés webdesign tnet trade autóalkatrész kereskedés - elérhetõségek