tnet trade autóalkatrészek, ablaktörlõ lapátok,Master Sport,kipufogók,katalizátorok,rezgéscsövek,felszerelési cikkek,gyertyakulcsok,hátsólámpák,prizmák,dugaljak,dugvillák,futómûalkatrészek,Nagares relé,lengéscsillapítók,kuplungtárcsák,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész autóalkatrész,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
TNET-TRADE autóalkatrész webáruház
TNET saját import
alkatrészek,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
autóalkatrész akciók
szolgáltatásaink
Tnet-trade elérhetõségek
TNET-TRADE KFT
Letöltés
autóalkatrész webshop, online áruház,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
skype tnettrade

Cégünk GOP-2008-2.2.1 pályázat keretében
vállalatirányítási rendszer bevezetését hajtotta végre az Európai
Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával.

ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
banner_2

Saját import => Master-Sport termékek

A Master-Sport-Automobiltechnik (MS) GmbH megalapításakor szériagyártású és sportcélú autók motor- és karosszériatuningjával foglalkozott. Az ezen a szakterületen szerzett fejlesztői és gyártói tapasztalatokra alapozva mára a cég autóalkatrész fejlesztéssel, gyártással, gyártatással és forgalmazással foglalkozik.

A Master-Sport termékek gyártása Németországban vagy más országokban történik, de mindig német technológia használatával, valamint a licencek és a német minőségi normák figyelembevételével. A termelőüzemek rendelkeznek a szükséges minőségirányítási tanúsítványokkal és a megfelelő szakembergárdával. A gyártmányok a bevezetés előtt alapos bevizsgálásra valamint tesztelésre kerülnek német kutatóintézetekben.

 

Garancia a legjobb árakra

A különösen munkaigényes feldolgozást igénylő alapanyagok és félkész termékek ellenére a jelenlegi árak és egyéb költségek közép- és keleteurópai szintűek. A gyártási folyamat speciális, modern és drága gyártóberendezések alkalmazását teszi szükségessé. A menedzsment előrelátóan a valutaárfolyamok emelkedését feltételezve hosszú távú szerződéseket kötött a gyártóüzemekkel, stabil és mérsékelt árakat garantálva. A gyártási megbízások nagysága (az egyes termékek magas darabszáma) lehetővé teszi a darabárak minimalizálását, ezzel a végfelhasználói árak attraktív szinten tartását.

 

Minőség

A szigorú minőség-ellenőrzés már az alapanyag-kiválasztásnál megvalósul. A gyártási folyamatok minőségirányítási felügyelet alatt történnek. A Master-Sport-Automobiltechnik elkötelezett a minőségi termékek mellett, melyeket saját vagy neves gyártóüzemekben állítanak elő, melyek gyártási tapasztalataikat olyan ismert márkák gyártásánál szerezték, mint a GKN, Bosch, Beru vagy Elring.

Minden Master-Sport terméket a magas minőségi tartalom mellett a kitűnő minőségű és az azonosítást nagyon megkönnyítő csomagolás jellemez.

 

Termékválaszték

Az ügyfelek kívánságaainak és a piackutatásnak megfelelően a Master-Sport-Automobiltechnik folyamatosan bővíti a termékválasztékot, új technikai megoldásokat és fejlesztéseket bevezetve.

A T-NET Trade KFT. az alábbi Master-Sport termékcsoportokat forgalmazza:

 

  • Lada (2101-07, NIVA, Szamara) fék-, futómű-, gyújtás- és egyéb alkatrészek

  • Növelt fényerejű izzók (H1, H3, H7) 12V +30% … +50%

  • Egyéb keleti gépjárműalkatrészek: P126, Trabant 1.1-Wartburg 1.3, Skoda

  • Kiemelt ár/értékarányú nyugati gépjárműalkatrészek

      (kerékcsapágyak, vízpumpák, futóműalkatrészek …)

 

A T-NET Trade KFT. a piaci elvárásoknak megfelelően bővíti az MS termékválasztékot.

Az aktuális termékpalettáról az alkatrészek adatbázisát MS kulcsszóra szűrve tájékozódhat. Viszonteladó partnereink letölthetik a vonatkozó katalóguslapot is.

 A Master-Sport-Automobiltechnik (MS) GmbH teljes termékválasztékának német és orosz nyelvű képes katalógusai letölthetőek PDF formátumban a www.master-sport.de  oldalról az alábbi csoportokban:

 

1. Elektromos üzemanyagpumpák
2. Kerékcsapágygarnitúrák
3. Kormánygömbfejek és futóműalkatrészek
4. Vízpumpák
5. Légtömegmérők
6. Gyújtógyertyák – U-serie
7. Gyújtókábelgarnitúrák
8. Lada alkatrészek – Speciális program orosz és ukrán gyártmányú autókhoz
9. Gépjárműizzók
10. Ablaktörlő lapátok
11. Ékszíjak, hosszbordás szíjak
12. Dacia alkatrészek
13. Levegő-, olaj- és pollenszűrők
14. Üzemanyagszűrők
15. Univerzális termékek
16. Skoda és lengyel gyártmányú alkatrészek

 

 

 Termékinformációk  -  az EXTREME Sport széria

 

 

Lada Sport Klasse trafó

 

 

 

Ez az új modell garantálja a hideg motor könnyű indítását. Takarékoskodik az energiafelhasználással, mert a feszült-ségcsúcsok rövid ideig állnak fenn. Az alkalmazott előtét-ellenállás kontrolálja a gyújtókábelek feszültségét. Indításnál az ellenállásérték változásával maximális feszültségértékek lépnek fel, miáltal kompenzálódik a feszültségesés az akku-mulátorokban. A trafón átfolyó áram növekedése egy erős szikra létrejöttét eredményezi, ami indításkor az üzemanyag-keverék meggyújtásához elengedhetetlen. A motor normál üzeme alatt az előtétellenállás a feszültségértékeket adott határok között tartja.
A termék kiemelt megbízhatóságú, mert:
• a működésre jellemző üzemi értékeket széles hőmérséklet tartományban azonos értékeken tartja,
• ellenáll a nedvességnek, ütéseknek, rázkódásnak., így a gyújtásrendszer igénybevétele mérsékelhető.
Technikai adatok:
1.   • Primer kör ellenállása:  1.26 ± 10% Ohm
      • Primer kör indukciója:   6.0 ± 10% MHz
      • Szekunder kör ellenállása:  24 ± 15% kOhm
      • Szekunder kör indukciója:   57 ± 20% Hz
2.   • Primer bemeneti feszültség: 12 ± 0.5V
      • Szekunder kimeneti feszültség: >= 30kV (3000U/min)

 Kerámia fékbetétek az EXTREME Sport szériából

 

 Az EXTREME Sport [kerámia] fékbetétek megfelelnek a vezető gépjárműgyártók követelményeinek. A minőségi fékbetétgarnitúrák gyártása közben speciális kerámia összetevőket adalékolnak a súrlódó betéthez. Rezgéscsillapító anyagként fémlemezek vagy speciális műanyag bevonat alkalmazásával a betét és a fékmunkahenger között megakadályozható, hogy rezgések alakuljanak ki, vagy a fékberendezésnél zaj keletkezzen.

A bronz és kerámiakomponensek keveréke lehetővé teszi a fékbetétek minél nagyobb teljesítmények melletti alkalmazását. Ez a technológia jelentősen megnöveli a fékbetét hőállóságát, hővezető képességét és anyagszilárdságát. A kerámia kötőanyag miatt a fékezés minősége javul, az élettartam növekszik, jelentősen kiszélesedik az üzemi hőmérséklet tartománya, és biztosítottá válik a fékbetétek kiemelkedő teljesítményszintje. A fékbetétek nagy sebességről teljes terheléssel fékezve is jól működnek, valamint ezt az igénybevételt kiemelkedően hosszú időtartam alatt is elviselik. Ezeket a techikai jellemzőket versenykörülmények között tesztelték.

Egyúttal ajánljuk Önöknek a kerámia fékbetétek EXTREME Sport féktárcsákkal való együttes alkalmazását, így mindkét fontos fékrendszer elem élettartama maximálisan kihasználható a kiemelkedő fékezési jellemzők megtartása mellett.

EXTREME Sport gyújtókábel

 

- mely a legújabb technológiáknak köszönhetően jelentősen megnövelt élettartammal rendelkezik. A kiemelkedő minőségű szigetelés és a megnövelt vezetőkeresztmetszet (az EXTREME Sport kábel átmérője 10mm!!!) megakadályozzák az áramveszteségek kialakulását, és garantálják a biztos üzemelést. Ennek különösen az injektoros motortípusoknál van nagy jelentősége.
Az 1 eres normál gyújtókábelekhez képest az EXTREME Sport kábel 5 érrel rendelkezik, melyek a gyújtószikra áramát vezetik. Ez a megoldás a normál kábelekhez képest az alábbi előnyöket nyújtja:
    • az energiaveszteségek 40-80%-al való csökkenése (stabil gyújtószikránál),
    • azonos rendszerben működtetve 40%-al jobb szikrateljesítmény (labormérésekkel igazoltan).

 

sitemap - honlaptérkép
FutureWebDesign - weblapkészítés honlapkészítés webdesign tnet trade autóalkatrész kereskedés - elérhetõségek