tnet trade autóalkatrészek, ablaktörlõ lapátok,Master Sport,kipufogók,katalizátorok,rezgéscsövek,felszerelési cikkek,gyertyakulcsok,hátsólámpák,prizmák,dugaljak,dugvillák,futómûalkatrészek,Nagares relé,lengéscsillapítók,kuplungtárcsák,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész autóalkatrész,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
TNET-TRADE autóalkatrész webáruház
TNET saját import
alkatrészek,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
autóalkatrész akciók
szolgáltatásaink
Tnet-trade elérhetõségek
TNET-TRADE KFT
Letöltés
autóalkatrész webshop, online áruház,ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
skype tnettrade

Cégünk GOP-2008-2.2.1 pályázat keretében
vállalatirányítási rendszer bevezetését hajtotta végre az Európai
Unió támogatásával, Európai Regionális Fejlesztési Alap
társfinanszírozásával.

ablaktörlõ lapát,Master Sport,kipufogó,katalizátor,rezgéscsõ,felszerelési cikkek,gyertyakulcs,hátsólámpa,prizma,dugalj,dugvilla,futómûalkatrész,Nagares relé,lengéscsillapító,kuplungtárcsa,Wartburg alkatrészek,Trabant alkatrészek,lengyel autóalkatrész
banner_2

Cégünkről

Cégünkről

Üdvözöljük a T-NET Trade KFT honlapján!

A vállalkozást 1997-ben alapította Pethe László tulajdonos és Budai János ügyvezető. Szakmai hátterünket a tulajdonos több évtizedes autóalkatrész kereskedőként szerzett magánvállalkozói tapasztalata és kapcsolatrendszere alapozta meg. A régi keleti autótípusok alkatrészellátásával induló kereskedésünk a "letűnt" márkák alkatrészkeresletének jelentős visszaesése mellett olyan termékcsoportok forgalmazását tűzte ki célul, melyeket versenyképesen forgalmazhat a jelenleg futó autótípusokhoz.

Egyéni vásárlókat és viszonteladókat egyaránt kiszolgálunk. Az alkatrészek minősége mellett fokozott figyelmet fordítunk azok kiemelkedő ár-érték arányára.
 

Kiszolgáló, raktár és szervizépületeink:

Ügyfeleink minél színvonalasabb kiszolgálása és a tevékenység minél magasabb szintű megvalósítása érdekében jelentős raktárkapacitással és saját gépjárműparkkal (3,5t alatti kishaszonjárművek) rendelkezünk. Kiemelt termékcsoportjainkat (saját import) közvetlenül külföldi gyártóktól saját gépjárművel szerezzük be ezzel biztosítva a legkedvezőbb árakat mind a végfelhasználók, mind a viszonteladók számára. Saját importunkun kívül a hazai gyártók és más importőrök termékeit is kínáljuk. A raktáron nem lévő termékeket rövid határidővel (legkésőbb másnapra) beszerezzük ügyfeleinknek.

Kiemelt termékcsoportjaink:

. Ablaktörlő lapátok . Autóvillamossági univerzális relék . Dugaljak, dugvillák
. Lámpák, prizmák . Rezgéscsillapító csövek . Katalizátorok, gáznyomás növelők
. Kipufogó dobok . Master-Sport termékek . Lengyel futóműalkatrészek
. T-NET Selection . Felszerelési cikkek . Trabant-Wartburg alkatrészek

 

T-NET Selection márkanév alatt rendkívül kedvező árú, ugyanakkor a hazai viszonyoknak megfelelő, tartós, minőségi nyugati autóalkatrészeket kínálunk:

 

 

lengéscsillapítók - kuplungtárcsák - féltengelycsuklók - gumiharangok - vízpumpák .


Alkatrészforgalmazás:

Ügyfeleinket munkatársaink készségesen informálják az érdeklődött vagy megvásárolni kívánt alkatrészek rendelkezésre állási lehetőségeiről és aktuális áráról. A megfelelő alkatrész kiválasztásához jelentős támogatást nyújt számítógépes és hagyományos katalógusrendszerünk, melyen keresztül az összes jelentős hazai forgalmazó kínálata elérhető.

Viszonteladó partnereinknek a nagykereskedelmi árakon túl kedvezményrendszert biztosítunk, azokra az elsősorban saját importból származó termékekre, melyek forgalmazásában nagyobb mennyiségeket érnek el. Viszonteladó partnereink kiszolgálása telephelyünkön, soron kívül történik.Munkatársaink lehetőséget biztosítanak az újdonságok és a termékpaletta bővebb helybeli megismerésére, valamint speciális kedvezmények igénybevételére.
 

Nyitva tartás:

Hétfőtől - péntekig: 8:00-tól 17:00-ig folyamatosan,
Szombaton: 8:00-tól 12:00-ig,
Vasárnap: zárva.

Áruterítő autóink indulása:

Rendeléseket az adott áruterítő körre 10:00-ig tudunk fogadni.A telephelyünkön való személyes vásárláson kívül lehetőség van csomagküldésre postai utánvéttel vagy futárszolgálattal, valamint viszonteladó partnereink részére saját gépjárművel kiszállítjuk a megrendelt árukat. A lehetőségekről és a felmerülő költségekről bővebben a szolgáltatások menüben olvashat.Ügyfeleink zavartalan kiszolgálása érdekében - elsősorban saját importból - jelentős raktárkészletet tartunk fent, melyet a felmerülő igényeknek és piaci lehetőségeknek a függvényében folyamatosan fejlesztünk. Import termékeink gyártóinak többsége lengyel, de vannak taiwani, spanyol és német termékkapcsolataink is.
 

Szakmai kérdésekben, garanciális ügyekben nagy segítségünkre van ISO 9001:2000 minősítésű társvállalkozásunk, mely a Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgálóállomásaként és környezetvédelmi tanúsítóhelyként is működik. Munkatársai nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, modern mérőműszerek állnak a rendelkezésükre.
Szakműhely telefonszáma: (42) 275-449

   
sitemap - honlaptérkép
FutureWebDesign - weblapkészítés honlapkészítés webdesign tnet trade autóalkatrész kereskedés - elérhetõségek